Noilor modele iMac și MacBook Pro le vor putea fi conectate plăci video externe

Noile modele iMac și MacBook Pro vor putea profita de potențialul plăcilor video externe, AMD și Nvidia de ultimă generație, care se vor conecta la acestea prin USB-C. Apple a pus deja la dispoziția dezvoltatorilor o astfel de grafică, Radeon RX 580 cu 8GB de memorie RAM, marca Sonnet la prețul de 599 dolari.

MacBook Pro Placa Video Extrernă

Chiar dacă soluții de acest tip existau deja neoficial pe piață și puteau fi utilizate pe macOS, sistemul de operare creat de Apple pentru propriile-i echipamente, (Razer Blade Stealth, de exemplu), cei din Cupertino le oficializează relația cu noile modele de iMac și MacBook Pro.

Continuă să citești Noilor modele iMac și MacBook Pro le vor putea fi conectate plăci video externe

Cum arată și ce specificații are Essential Phone, telefonul creat de Andy Rubin

Andy Rubin, creatorul sistemului de operare Android, le-a dezvăluit celor de la The Verge primul său smartphone: Essential Phone. Este vorba de un dispozitiv modular cu carcasă din titaniu și ceramică, a cărui ecran este protejat de Gorilla Glass 5.

essential phone

Modulele se atașează în spatele telefonului cu ajutorul unor pini magnetici și comunică cu acesta prin wireless, după cum poate fi observat și în cazul camerei foto de 360°.

Continuă să citești Cum arată și ce specificații are Essential Phone, telefonul creat de Andy Rubin

Intel Core i9: 18 nuclee pentru a lupta cu Ryzen

Forțați de AMD să vină cu ceva mai mult decât o diminuare a prețurilor, cei de la Intel vor riposta în sfârșit cu noile „X Series”, procesoare SkyLake și Kaby Lake de 10, 12, 14, 16 și 18 nuclee și până la 36 de fire de execuție.

intel core i9

O gamă completă pe măsura exigențelor gamerilor, cu prețuri cuprinse între 242 (cât va costa Core i5-7640X) și până 1999 dolari (în cazul Core i9-7980XE). Dar există și un i9 ceva mai accesibil pentru buzunare, este vorba de Core i9-7900X, de 10 nuclee, 14nm, 140W y 3,3/4,3GHz, care va costa 999 dolari.

Continuă să citești Intel Core i9: 18 nuclee pentru a lupta cu Ryzen

Japonia va autoriza transportul de mărfuri cu drone și camioane autonome

Japonia, țară renumită pentru avansul tehnologic pe care-l are față de restul țărilor, este la un pas de a permit transportul de mărfuri cu drone și camioane autonome, conform unor surse citate de Routers și alte agenții de presă.

drone japonia

Utilizarea dronelor pentru livrarea produselor comandate prin Internet va fi posibilă în mai puțin de trei ani, urmând ca transportul mărfurilor comerciale folosind camioane autonome, fără șofer, să devină realitate în 2022.

Continuă să citești Japonia va autoriza transportul de mărfuri cu drone și camioane autonome

Folosiți un router Netgear R7000? Aveți grijă!

Routerele Netgear NightHawk R7000 colectează informații despre cei care le folosesc și le transmit fabricantului pentru „îmbunătățirea software-ului”. Fac asta după ce fabricantul, odată cu acoperirea unei vulnerabilități ce permitea colectarea datelor de către persoane neautorizate, a implementat propriul sistem de monitorizare.

Netgear NightHawk R7000

Datele colectate astfel sunt de toate felurile, de la numărul total de dispozitive conectate la router, la adrese IP, adresele MAC ale dispozitivelor conectate, a numerelor de serie a dispozitivelor, a tipurilor de conexiuni, starea LAN și WAN, detalii  despre funcționarea routerului și a rețele wireless, printre altele.

Continuă să citești Folosiți un router Netgear R7000? Aveți grijă!