Cum deschidem site-urile favorite cu un singur click

Dacă vizitați cu regularitate diferite situri, de mai multe ori pe zi, atunci este destul de incomod ca de fiecare dată să căutați prin bookmark-uri, să le deschideți pe rând. Dacă aveți conturi pe mai multe rețele de socializare, probabil doriți să faceți o actualizare, și atât. Ca să le țineți deschise tot timpul, nu este o soluție. Utilizatorii browserului Google Chrome pot rezolva acest neajuns, foarte simplu, au la dispoziție extensia Website Opener, pe cât de simplu de folosit, pe atât de utilă.

Web Store-extensie

Website Opener oferă posibilitatea de a crea o listă cu siturile preferate, pe care le putem deschide simultan, cu un singur click. Nu am să insist asupra instalării unei extensii, fanii browserului Google Chrome, știu în mod sigur acest lucru.

După instalare, faviconul extensiei sub forma unei steluțe, se va posta lângă bara de adrese. Pentru a adăuga siturile favorite, la click dreapta pe extensia respectivă, selectați Options. Se va deschide o altă fereastră în browser, unde puteți adăuga adresele siturilor favorite în câmpul respectiv, apăsând butonul Add. Site-ul favorit se va adăuga în lista din partea dreaptă, având posibilitatea de a-l poziționa după preferințe, sau de a-l șterge din listă.

Adaugare URL in Website Opener

De asemenea se pot importa alte bookmark-uri. După completarea listei, nu mai rămâne decât să salvați lista, Save. Cele două opțiuni din partea stângă, vor închide, respectiv, deschide prima adresă din listă, în funcție de ordinea stabilită. După salvarea listei, când veți da click stânga pe Website Opener, se vor deschide toate adresele din listă, simultan. Din păcate, această extensie este valabilă numai pentru Google Chrome, și Safari, dar cu un mic truc, vom putea folosi această caracteristică si în celelalte browsere. Pentru exemplificare, am ales browserul Internet Explorer, în a cărui bară a favoritelor, vom crea un nou folder, pe care îl putem denumi după dorință.

Creare folder nou in IE

Apoi, în folderul nou creat putem adăuga bookmark-urile favorite, urmând ca la click pe rotița mouse-ului, să se deschidă adresele adaugate în noul folder.

Adaugare URL in lista

Procedeul este valabil și pentru celelalte browsere în mod similar.