Cum să cauți rapid și eficient fișiere (imagini, filme, melodii, etc.) în calculator

Blestemul oricărui posesor de pc ?!? Să caute până-i dau florile după fișierele „pierdute” prin calculator! Și cu cât capacitatea Hard Disk-ului e mai mare, cu atât mai bine…

Everything: caută și găsește rapid orice fișier din calculator!

Nu îmi mai aduc aminte cine mi-a recomandat să încerc Everything dar știu sigur că a fost un amic (sau un coleg), nicidecum vreun blog de specialitate.

Oricum, nu contează… Important e că am luni bune de când îl folosesc aproape zi de zi pe laptop și m-am obișnuit atât de mult cu el încât am impresia că face parte din Windows.

De exemplu, atunci când am nevoie de un fișier anume, chiar dacă știu sigur unde l-am salvat, decât să dau nșpe mii de click-uri pentru a ajunge la el prefer să-l caut cu Everything:

După cum ați putut observa în video, Everything permite căutarea fișierelor după numele sau extensia lor, indiferent de locația în care au fost salvate în calculator.

În ceea ce privește rapiditatea, este de câteva ori mai ager decât funcția implicită a Windows, ba chiar, Everything mi se pare inclusiv mai rapid și decât era Google Desktop în vremurile-i de glorie.

Părerea mea…

Consumul de resurse foarte redus, disponibilitatea în versiune portabilă și compatibilitatea cu toate sistemele de operare Windows, fac din Everything aliatul perfect atât al uitucilor cât și a celor aflați în căutarea unei metode rapide și eficiente de localizare a fișierelor de orice tip.

Îl declar „must have”?!?

Link | Download Everything

9 comentarii la „Cum să cauți rapid și eficient fișiere (imagini, filme, melodii, etc.) în calculator”

  1. Ask nu a fost făcut pentru ca eu în mod special să răspund la întrebări, ci pentru a crea o comunitate în care să ne putem ajuta reciproc; nu de alta, dar n-am timpul suficient pentru a le face pe toate.
    Întrebările tot acolo pot fi trimise, eu le primesc direct pe telefon și intervin doar dacă nu s-a trimis deja un răspuns valid la întrebare.

  2. De ce să desființez ask atât timp cânt se primesc răspunsuri valide ?!? Ori aici, ori pe ask, tot o muncă în plus e pentru mine și tot așa mă voi implica. În plus, de săptămâna asta intru program normal și o să pot fi mai activ peste tot (Ask, programecalculator, cristianls).

  3. Deși știam demult de el nu știu de ce nu îl foloseam. Acum de pe manual am trecut pe disable serviciul de cautare al Windowsului, apoi am instalat și pus pe delayed start Everything și sunt foarte mulțumit.

  4. Programul asta e fantastic!Efectiv cauta in timp real.In timp ce tastezi.Si s-a mai instalat si repede.Cristiane ai respectul meu definitiv!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.